štvrtok 27. decembra 2012

♫ Narodil sa Kristus Pán... a Jared Leto a Hayley Williams tiež!

Jared Leto


Jared Leto sa narodil presne 26.12. 1971, takže včera oslávil svoje 41. narodeniny. Nikto mu to však neverí! A ja chápem prečo :D Jared patrí medzi mojich najobľúbenejších spevákov, spieva v kapele 30 Seconds to Mars aj so svojim bráchom Shannonom, ktorý je o rok starší a hrá na bicie. V kapele je taktiež úžasný Tomo Miličević. Už dlhšiu dobu mám podozrenie, že Jared je upír, pretože vôbec nestarne! Stále vyzerá skvelo, no momentálne natáča film, takže prehrabávať sa treba skôr v starších fotkách O:) 

Pripájam jednu z mnoha úžasných pesničiek :)


Hayley Williams


Hayley Williams sa narodila presne 27.12. 1988, takže dnes má táto skvelá speváčka 24 rokov! :) Spieva v skupine Paramore, ktorú mám strašne rada. V jej fotkách sa môžete prehrabávať hocikedy, všade vyzerá proste skvele.. závidím jej tie vlasy a jej hlas! :D Mám strašne rada jej štýl a navyše máloktorá -takto mladá- speváčka spieva rockovejšie veci, ako ona :)


Znovu pripájam skvelý song :)



OBOM PRAJEM VŠETKO NAJLEPŠIE, VEĽMI VEĽA SÍL A CHUTI DO TVORENIA NOVEJ HUDBY...A KONEČNE BY ASPOň JEDEN Z VÁS MOHOL PRÍSŤ NA SLOVENSKO! ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára